Dijkversterking Neder-Betuwe 

 

 

Het dijktraject Waalbandijk Neder-Betuwe moet versterkt worden om aan de veiligheidsnorm te blijven voldoen. Via deze website blijf je op de hoogte van de voortgang én kun je meedenken over de toekomst van jouw dijk.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"189285"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Naar al het nieuws

 

 

 

 

Kaarten

Bij de voorbereiding van een dijkversterking verzamelen we veel gegevens en geografische informatie. Die gegevens leggen we vast op verschillende kaarten. Door kaarten met elkaar te combineren, krijgen we erg nuttige informatie. De kaarten maken we zichtbaar via een webviewer. Kijk hier voor meer informatie.

Voor een goed beeld van de stukken: kijk op een laptop of pc.

 

Vragen?

Kijk eens bij veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Heb je een vraag, zorg of idee? Neem dan contact op met een van de omgevingsmanagers via de Omgevingstelefoon Dijkversterking Neder-Betuwe: 06-51 972 834. 

 

 Facebookpagina Dijkversterking Neder-Betuwe  YouTube kanaal Neder-Betuwe

 

 

 
Cookie-instellingen