Telefonisch en per e-mail zijn we goed bereikbaar

April 21, 2020 360 keer bekeken

Ook wij werken in verband met het coronavirus zoveel als mogelijk vanuit huis. Er zijn tot nader orde geen grote bijeenkomsten en we komen niet bij je thuis.

Wereldwijd worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Voor het nemen van beheersmaatregelen volgt Waterschap Rivierenland de maatregelen van het kabinet. Ook wij willen het risico op het verder verspreiden van het virus beperken.

Dit betekent dat de medewerkers zoveel als mogelijk vanuit huis werken. We houden tot nader order geen grote bijeenkomsten en we komen niet bij je thuis (keukentafelgesprekken). Natuurlijk is het wel mogelijk om een telefonische afspraak maken. Ook kunnen we beeldbellen met meerdere personen tegelijk als je beschikt over een smartphone, tablet of laptop. En per e-mail zijn we goed bereikbaar.

Op deze plek en op www.wsrl.nl houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

 

Waarom deze website?

Via deze website nodigen we jou uit om mee te denken over de Dijkversterking Waalbandijk Neder-Betuwe. Op deze website vind je nu en straks onze onderzoeken, plannen, ideeën en ontwerpen.

 

Wij willen graag iedereen betrekken die aan de dijk woont, werkt of recreëert. Alles waar we mee bezig zijn, leggen we aan je voor via deze website. Zo maken we met elkaar het beste plan!

Hulp bij website

Jouw profiel wijzigen, jouw privacy instellingen wijzigen, of e-mailupdates ontvangen? Hier lees je hoe.

Contact opnemen

Indien je contact wilt opnemen met ons:

Stuur ons een e-mail

Of neem contact op met onze omgevingsmanagers.

 
 

      

Cookie settings