Inloopspreekuur

26-07-2019 54 keer bekeken

Na de zomer komen de eerste schetsontwerpen voor de nieuwe dijk in beeld. Misschien is dit voor jou het moment dat er vragen zijn over de verdere procedure. Of heb je bij het zien van de schetsontwerpen vragen over de keuzes die zijn gemaakt. Daarom starten we in september met een inloopspreekuur.

Elke woensdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur kun je bij ons binnenlopen om jouw vraag met ons te bespreken. Vooraf een afspraak maken is niet nodig.

In de even weken zitten we in Dorpshuis Ons Tehuis, J.R. Zeemanstraat 12a in IJzendoorn en de oneven weken bij Herberg de Engel aan de Waalbandijk 102 in Dodewaard. Kijk hier voor de data en lokaties.

Buiten de inloopspreekuren om, is contact met ons nog steeds mogelijk.

Waarom deze website?

Via deze website nodigen we jou uit om mee te doen en te denken over de Dijkversterking Waalbandijk Neder-Betuwe. Op deze website vind je nu en straks onze onderzoeken, plannen, ideeën en ontwerpen.

 

Wij willen graag iedereen betrekken die aan de dijk woont, werkt of recreëert. Alles waar we mee bezig zijn, leggen we aan je voor via deze website. Zo maken we met elkaar het beste plan!

Hulp bij website

Jouw profiel wijzigen, jouw privacy instellingen wijzigen, of e-mailupdates ontvangen? Hier lees je hoe.

Contact opnemen

Indien je contact wilt opnemen met ons:

Stuur ons een e-mail

Of neem direct contact op met de omgevingsmanager John Janssen.